Home › Competitie › Competitietennis

Voor- en Najaarscompetitie

Voorjaarscompetitie succesvol afgesloten

De voorjaarscompetitie ligt inmiddels achter ons en daarom zijn we al bezig met de voorbereidingen voor de Najaarscompetitie, de Wintertraining en de Voorjaarscompetitie 2016.
Het evaluatieformulier voor de afgelopen voorjaarscompetitie is veelvuldig ingestuurd en wij zijn dan ook zeer tevreden met de hoeveelheid reacties die we gekregen hebben. Dank hiervoor!
De komende tijd gaan we aan de slag met alle reacties en feedback die we ontvangen hebben, zodat we volgend jaar een nog betere competitie neer kunnen zetten.

Nieuw: Najaarscompetitie

Nieuw op onze club dit jaar is de najaarscompetitie. Er zijn veel teams die zich ingeschreven hebben en we zijn erg blij met alle enthousiaste deelnemers. Alle teams zijn ingeschreven bij de KNLTB en we wachten nu op meer informatie en de indeling van de competitie. Zodra er meer bekend is, zullen we iedereen op de hoogte brengen uiteraard. Hierover zal dus spoedig meer informatie volgen.
Ondertussen zijn we als Commissie Wedstrijdtennis ook begonnen met de voorbereidingen voor de Wintertraining 2015/2016 en de Voorjaarscompetitie 2016. Daarbij we de informatie uit de evaluatieformulier goed kunnen gebruiken!


Ogenblik a.u.b. ...