Home › Vereniging › Nieuws

Nieuws van LTC Eindenhout

De indeling en de trainingstijden voor de jeugd staan online
   (14-03-2018)

Zoals jullie weten gaan we dit seizoen van start met een nieuwe trainingsopzet. Het is dit jaar voor ieder jeugdlid van Eindenhout mogelijk om meerdere keren per week te trainen!

Het was even een gepuzzel om iedereen in de juiste groep in te delen, want met meer dan 180 jeugdleden kun je tenslotte niet over 1 nacht ijs gaan.

Maar het is gelukt en vanaf vandaag staan de indeling en de trainingstijden op de website.

Dus kijk snel HIER met wie je ingedeeld bent en op welke tijden je kunt trainen!

De trainingen starten vanaf vrijdag 30 maart.

 

Een heel mooi tennisseizoen gewenst!

 

(Terug naar boven)


Vervanging CWW
   (27-01-2018)

  • In januari is de werkgroep ICT (Auke van Heuzen, Jean Paul van Straalen, Jeroen Schulten, Joost de Haan, Ronald Kok en Tim Ruijters) bij elkaar gekomen om een plan te maken voor de vervanging van CWW (Club WebWare).
  • CWW wordt gebruikt voor de ledenadministratie, boekhouding en de website van Eindenhout.
  • Eind 2016 is CWW overgenomen door AllUnited en aan het eind van dit jaar zal CWW door AllUnited niet meer ondersteund worden. We hebben dus geen andere keuze dan over te stappen naar een nieuwe oplossing.
  • In overleg met het bestuur hebben we besloten om twee oplossingen te gaan bekijken: 1. De oplossing van AllUnited en 2. de oplossing van KNLTB/ LISA. Andere pakketten zullen we niet gaan bekijken.
  • We zijn begonnen met het onderzoeken van de kosten van beiden oplossing. We weten in ieder geval dat we meer gaan betalen als we zijn overgestapt.
  • Verder hebben we een lijst gemaakt van functionaliteit die we in de nieuwe oplossing terug willen zien. Zie https://r2.miraheze.org/wiki/Sport_applicaties/User_stories voor een overzicht van de lijst.
  • Het plan is om samen met de commissies de juiste keuze te gaan maken.
  • Heb je opmerkingen, tips voor de werkgroep, dan kun je deze voor half februari sturen naar ict@eindenhout.nl.

(Terug naar boven)Ogenblik a.u.b. ...