Home › Competitie › Competitieverslag

Competitieverslag

Voorjaarscompetitie
Inmiddels is de Voorjaarscompetitie van de KNLTB in volle gang. Sterker nog, we zijn al over de helft! En dus is het tijd voor een rondje langs banen. 
Zondag Gemengd 1 speelt voor het eerst dit jaar in de tweede klasse en heeft het erg zwaar. Ze zitten er telkens dichtbij, maar staan op dit moment wel op de achtste plaats. Gemengd 1 speelt nog twee keer thuis, namelijk op zondag 13 mei en zondag 3 juni. Ze kunnen jullie steun goed gebruiken, dus komt allen kijken op 12 mei en 3 juni.
Dames 1 op zondag is vorig jaar net als Gemengd 1 op de laatste speeldag kampioen geworden. Dit jaar komen zij uit in de Overgangsklasse. Ondanks de promotie staan zij er na vier speeldagen goed voor. Op dit moment staan zij op de derde plek, en terwijl de verschillen klein zijn, staan zij nu zes punten van de degradatiezone af. Goed bezig, dames!
Net als afgelopen jaar speelt Heren 1 op zaterdag in de hoofdklasse. Na twee keer winst en twee keer verlies staan zij nu in de middenmoot op de vijfde plaats. Het verschil met de nummer 1 is vier punten, maar het verschil met een voorlopige degradant is dat ook. De mannen moeten de komende drie speeldagen dus nog even aan de bak.
Heren 4 en Heren 6 op zaterdag staan er tot nu toe goed voor. Heren 4 staat op één punt van de nummer 1 en Heren 6 staat op een gedeeld tweede plek. 
Op het moment van schrijven staat voor Heren 1 35+ op zondag de kampioenswedstrijd op het programma. Zondag 13 mei mogen zij op bezoek bij de koploper. Als zij met winst in de tas terug naar Haarlem komen, kan winst in de poule ineens dichtbij komen...

Ogenblik a.u.b. ...