Home › Tennispark › Tennispark Eindenhout

Tennissen op Eindenhout

Tennispark Eindenhout heeft acht gravelbanen. Om te weten hoe druk het is en of de banen bespeelbaar zijn, kun je op de webcams kijken.

Gebruik banen

Eindenhout heeft veel leden die graag komen tennissen. Wij proberen hen zo goed mogelijk gebruik te laten maken van de beschikbare banen. Bij het indelen gebruiken we geen afhangsysteem. Overdag verwachten we dat de leden het onderling regelen. Op dinsdag en donderdagavond worden de de banen ingedeeld door een baancommissaris. Deze deelt iedereen zoveel mogelijk op z'n eigen niveau in. Je kunt dus ook gerust alleen naar de club komen. Doordat je wordt ingedeeld, leer je gemakkelijk nieuwe mensen kennen.

Evenementenkalender

Aan het begin van het seizoen zijn er minder vrijspeelmogelijkheden omdat dan de tenniscompetitie wordt gespeeld. Na de competitie zijn de banen in het weekeinde de hele dag beschikbaar voor leden, tenzij er een toernooi of evenement is. Kijk dus altijd op de evenementenkalender.

Vrijspelen

Bij Eindenhout kun je het hele seizoen vrijspelen, doordeweeks elke ochtend en vaak ook ’s middags. Dinsdag- en donderdagochtend, en woensdag- en vrijdagmiddag is wel een aantal banen bezet door de competitie.
Ook in de avonduren kun je vaak spelen. Op maandag en donderdagavond zijn er baancommissarissen die je indelen. Dinsdagavond is gereserveerd voor wedstrijdspelers en woensdagavond voor recreanten.
Tijdens de meivakantie is er veel ruimte voor vrijspelen. Er zijn enkele inhaaldagen gepland voor de competitie, maar die worden alleen gebruikt als er competitiewedstrijden door regen niet zijn (uit)gespeeld.
In mei en juni is er op zaterdag vanaf 19.00 uur een extra toss avond voor recreanten

Ledenpasjes

Wij vragen iedereen om altijd het ledenpasje mee te nemen naar het park, vooral de jeugdleden. Door het grote aantal jeugdleden is niet altijd bekend wie lid is en dan is het handig als je kunt laten zien dat mag tennissen bij Eindenhout.

Ogenblik a.u.b. ...