Home › Jeugd › Jeugdtennis

Jeugdtennis op Eindenhout

Eindenhout heeft ongeveer 200 jeugdleden van 8 tot 18 jaar. De Jeugdcommissie zet zich in voor de jeugdleden. Haar doel is dat ieder kind zich veilig en thuis voelt op de club, zodat het zich individueel kan ontwikkelen tot een niveau dat bij hem of haar past. De Jeugdcommissie organiseert talloze activiteiten voor de jeugdleden, zowel recreatief als competitief.

Aannamebeleid

Om ervoor te zorgen dat de jeugdleden voldoende kunnen tennissen zullen er voldoende tennismaatjes moeten zijn en ook beschikbare banen om te kunnen tennissen. Dat is de reden dat er wordt gestreefd naar een evenwichtige verdeling in de leeftijdsopbouw van de jeugdleden. Je kunt lid worden van de club als je kunt tennissen op niveau rood, enthousiast en gemotiveerd bent en er mogelijkheden zijn in de leeftijdscategorie. Geadviseerd wordt om te beginnen te lessen bij de Tennisschool Allround zodat dit gewenste niveau kan worden bereikt.
Eindenhout hanteert geen wachtlijsten maar iedereen moet zich voorafgaande aan ieder seizoen opnieuw opgeven. Dit kan vanaf ongeveer augustus, dit zal worden gecommuniceerd via de website en via de trainers van het park en de tennisschool. We weten pas hoeveel nieuwe leden we kunnen aannemen nadat de periode van opzeggingen is geweest, daarna ontvangt u dus bericht. Als je lid wordt van LTC Eindenhout wordt je dat voor het volgende zomerseizoen. Wil je direct al graag tennissen of in de winter neem dan zelf contact op met de Tennisschool of daar nog een plek voor je is. Kinderen van Eindenhout die les krijgen via de club worden daarvoor uitgenodigd via de club afhankelijk van speelsterkte, leeftijd en enthousiasme.

Spelregels

Alle activiteiten en evenementen worden vermeld op de website en vaak stuurt de Jeugdcommissie ook nog een mail.
Het is de verantwoordelijkheid van ieder lid zelf, of zijn of haar ouders, om te zorgen dat er op tijd wordt gereageerd en ingeschreven bij evenementen, trainingen etc..
De leden zijn ook zelf verantwoordelijk dat het juiste e mail adres vermeld staat in onze administratie.
De jeugd commissie is dus niet verantwoordelijk als er door leden zelf niet is gereageerd of als men te laat is met reageren of als er een fout mail adres in het bestand staat van de administratie.

Leden Jeugdcommissie 2018

Ron Nikken
Anneleen Oskam
Esther van de Herberg 
Saskia Uittien
Antonie van Schendel
Jolijn Nikken
Martijn van den Hurk
Jaap Heesen

Contact opnemen met de jeugdcommissie? Stuur een e-mail naar

Evenementen van de Jeugdcommissie

Tenniskamp
Elk jaar organiseert de Jeugdcommissie een week vol tennisactiviteiten voor de jeugd. Het kamp vindt plaats bij een andere club in het land. Om te zorgen dat alles goed verloopt heeft de commissie regels opgesteld voor de jeugdleden en voor de leiding van het jeugdkamp.

Kijk in kalender voor meer jeugdevenementen.

Club kampioenschappen

-- Geen vermeldingen --

Eindenhout Jeugd Open

-- Geen vermeldingen --

Jeugd

BegindatumNaamLocatieAanvangDeelname
19-10-2018Slotfeest Jeugd 17:00 


Ogenblik a.u.b. ...